Terug naar overzicht

Grote belangstelling voor open dag Rijnlands Lyceum Sassenheim!

03-02-2024

Voor alle 'aankomende brugpiepers' opende het  Rijnlands Lyceum Sassenheim zaterdag 3 februari haar deuren. Rondlopen, lesjes volgen, de sfeer proeven en vragen stellen. Het kon allemaal. Het RLS is er voor iedereen met een mavo- (vmbo TL), havo- of vwo-advies. In de Bollenstreek is het de enige school waar je tweetalig onderwijs kunt volgen. Dan kan op havo én vwo. Hou je meer van techniek? Of ben je een rekenwonder? Alle talenten zijn hier welkom!...

Heb je de open dag gemist? Dan zijn er nog voldoende mogelijkheden om kennis te maken met de school.

Informatieavond over de reguliere brugklas en over Leerlijn Sport en Leerlijn Expressie: donderdag 8 februari 2024 om 19.30 uur (inloop 19.00 uur) Je bent met je ouders welkom op deze avond, we beginnen om 19.30 uur maar je bent al half uurtje eerder welkom om wat te drinken.

Na algemene informatie ga je, als je speciaal voor de Leerlijn Sport, komt, in een andere ruimte sporten. Trek daarom makkelijke kleding aan en neem je gymschoenen mee, Kom je voor de Leerlijn Expressie, dan is het leuk om te weten dat je die avond al creatief bezig bent.

Informatieavond over tweetalig onderwijs op dinsdag 13 februari 2023, 19.30 uur (inloop 19.00 uur) Je bent samen met je ouders welkom op deze avond. Je hoort hoe tweetalig havo en vwo hier is opgezet, hoe leuk het is én je kunt je vragen stellen aan onze tto-leerlingen stellen die er speciaal die avond voor jou zijn.

RLS-Discover op woensdagmiddag 28 februari Die middag kun je nog meer over onze school te weten komen, bijvoorbeeld door proeflesjes te volgen in vakken waar jij benieuwd naar bent. Tegen die tijd kun je je daar zelf voor opgeven.

Rondleiding door school Willen je ouders samen met jou een rondleiding door school? Dat kan! Neem contact op met afdelingsleider Bas Lürsen, b.lursen@rijnlandslyceum-rls.nl. Wil je ons iets vragen? Mail dan naar Bas Lürsen (b.lursen@rijnlandslyceum-rls.nl), hij is onze afdelingsleider van de brugklas.