Ben je enthousiast geworden en wil je je bij ons inschrijven? Leuk!  Gebruik dan onderstaand formulier: download en sla het op, type het in, print het en zorg voor de ondertekening. Na het inscannen is het welkom bij info@rijnlandslyceum-rls.nl. In plaats van mailen mag het ook in een envelop naar ons toe: 
Rijnlands Lyceum Sassenheim
Van Alkemadelaan 2
2171 DH Sassenheim

Voeg bij het aanmeldingsformulier ook het 'adviesformulier VO' toe (met daarop je advies en je code voor onderwijstransparant).  Dat geeft de basisschool je, de code is van belang om je te kunnen inschrijven. We ontvangen je aanmelding graag van 18 tot en met 31 maartZij-instromers mogen dit natuurlijk ook eerder sturen.

Tip 1
Op het formulier staan keuzemogelijkheden. Zo kun je voor klas 1 (en ook instroom klas 2) kiezen voor Leerlijn Sport, Leerlijn Expressie en Tweetalig onderwijs. Maar je hoeft die niet te kiezen want we hebben ook reguliere brugklassen zonder extra aanbod, dus bijvoorbeeld zonder extra lessen sport en expressie. Kruis in dat geval 'regulier' aan op het formulier.

Tip 2
Als je voor tweetalig onderwijs kiest, kun je niet voor Leerlijn Sport of Expressie kiezen. Het is óf regulier onderwijs óf tweetalig onderwijs óf Leerlijn Sport óf Leerlijn Expressie.