Wil je ervaren hoe het is om op het RLS te zitten? Kom vooral langs om de sfeer te proeven! Je bent van harte welkom.

Hieronder vind je alle datums wanneer je ons kan bezoeken.

Open dag 15 januari

Zaterdagochtend 15 januari 2022 tussen 10.00 en 13.00 uur ben jij met je ouders welkom! Je kunt kiezen voor een rondleiding, maar ook de school zelf verkennen. Volg een minilesje, proef de sfeer, doe een proefje en geniet van wat lekkers.

Informatieavond 18 januari

Dinsdagavond 18 januari staat om 19.00 uur de deur voor jou en je ouders open. Er staat koffie, thee en fris klaar voor jullie, we starten dan om 19.30 uur met ons programma. We geven algemene informatie over de brugklas en vertellen hoe de Leerlijnen Sport en Expressie inhouden. Die avond ga jij zelf ook aan de slag, wil je sporten, neem dan je gymkleding mee! Hier lees je meer over deze Leerlijnen. Klik hier voor het filmpje Leerlijn Sport, en hier voor het filmpje Leerlijn Expressie.

Informatieavond tto 25 januari

Dinsdagavond 25 januari komen jij en je ouders alles te weten over tweetalig onderwijs bij ons. Je bent welkom om 19.00 uur  om wat te drinken, om 19.30 uur beginnen we met het programma. Wist je dat we op havo-en op vwo-niveau tto hebben?  Die avond is er een forum van tto-leerlingen uit alle klassen waar je al je vragen aan kunt stellen. Nu al meer weten over tto? Klik dan hier voor meer informatie en hier voor een filmpje.


RLS-Discover

Op woensdag 2 en 16 februari ben jij, zonder je ouders, voor RLS-Discover op school welkom. Je kunt het RLS verder ontdekken. We zijn nu bezig met het programma, binnenkort kun je je hier ervoor inschrijven.