• Activiteiten
  • Activiteiten

Activiteiten

De Culturele Avond, Valentijn, het Koffieconcert en de Sinterklaasshow zijn voorbeelden van activiteiten die buiten het lesrooster worden georganiseerd. En niet te vergeten: de schoolfeesten! Leerlingen van de leerlingenvereniging en de technische commissie tekenen ervoor. Foto's van deze hoogtepunten en nog veel meer, kun je zien op de Facebookpagina van de Mediatheek.

Een bloeiende leerlingenvereniging zorgt onder leiding van docenten voor schooloverstijgende activiteiten. Drie maal per jaar zorgt de LLV voor een groots feest in de aula. Daarnaast is er ook een gala voor leerlingen van de bovenbouw. Ook organiseert de LLV de rozenactie op Valentijnsdag en de Sinterklaasshow. Samen met leerlingen en docenten wordt een spektakel tot stand gebracht dat op 5 december wordt opgevoerd, compleet met een prachtig decor. 

De Culturele Avonden op het Rijnlands zijn een begrip. Op twee achtereenvolgende avonden laten leerlingen hun talenten zien. En dat blijkt altijd ruim aanwezig en zeer divers. Leerlingen presenteren deze avonden. Op het Koffieconcert op een zondagochtend laten leerlingen en ook docenten hun publiek genieten van klassieke muziek.

Daarnaast kan iedereen deelnemen aan de activiteiten die de sportcommissie organiseert.
Jaarlijks vindt ook de Quiznight plaats, met als hoofdprijs: gratis broodjes uit de kantine.