Waar ben jij goed in? Wat vind je leuk of interessant en waar wil je nog beter in worden? Wij vinden het belangrijk dat je de ruimte krijgt om jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Hiervoor is passend onderwijs nodig, maatwerk dus. Want ieder mens is uniek. Wij bieden dit onderwijs. En we leren je om het zélf te doen. Want met zo’n actieve leerhouding ontwikkel je. Groei je. Wij gunnen het iedere leerling.

We bieden een breed en divers onderwijsaanbod. Onderscheidend is ons aanbod van science in de onderbouw en de ruime, optimale keuze uit vakken binnen álle profielen in de bovenbouw. Als je gek bent op sport of creatief bezig zijn, dan kun je in de Leerlijnen Sport en Expressie je hart ophalen. Er is bij ons aandacht voor internationalisering, tweetalig onderwijs en voor maatwerktrajecten.

RLS-Flex
In RLS-Flex heb je naast vaklessen vijf keer per week een flexuur, dat je zelf kiest (je mentor helpt je een handje):

  • Vak-flex, waarin je extra uitleg over een vak kunt krijgen.
  • Thema-flex, waarin je vaardigheden leert die voor alle vakken handig zijn, zoals digitale skills.
  • RLS-Next, waarin je iets extra's kunt leren of doen (denk aan meedoen met de schoolband, het halen van taalcertificaten DELF of Goethe, of van het diploma First Aid en nog meer).
  • Studie-flex, waarin je op het Leerplein of in stilte je huiswerk kunt maken of je toets leren, of samen met klasgenoten aan een opdracht kunt werken.

Wil je meer weten over RLS-Flex? Bekijk dan hier een filmpje erover. In dit filmpje krijg je nog meer uitleg over RLS-Flex.

Programma's in samenwerking met hbo's en universiteiten
Getalenteerde leerlingen uit havo4, vwo5 en vwo6 kunnen meedoen aan externe programma’s zoals Pre-hbo, Pre-University, Pre-Classes in Leiden en TU Delft Pre-University Programme.