Terug naar overzicht

€3.000 opbrengst voorjaarsmarkt klas 1 voor Oekraïne

19-04-2022
Rijnlands Lyceum Sassenheim

De leerlingen van klas 1 van het RLS wilden graag iets doen voor Oekraïne. Daarom organiseerden zij op 14 april een feestelijke voorjaarsmarkt waarmee zij geld ophaalden voor Giro 555 (samenwerkende hulporganisaties). De markt heeft maar liefst €2.628,39 opgebracht. De rector mw. A. Verkade heeft dit bedrag namens de school afgerond en zo konden de leerlingen op 15 april een cheque van €3.000,- overhandigen aan mw. E. Vreeburg, medewerker van Unicef, onderdeel van de samenwerkende hulporganisaties.   

In de aula, het leerplein en ook op het schoolplein verkochten leerlingen veel zelfgemaakt lekkers zoals cupcakes, pannenkoeken, taart en poffertjes, en bloemen en bloembollen. Verder organiseerden zij spelletjes zoals balgooien en doeltrappen. Het was fijn dat er weer ouders en andere bekenden bij ons op school mochten komen.   
  
De brugklasmentoren zijn enorm trots op de betrokkenheid én het enthousiasme van onze leerlingen. Dankzij hen, de geweldige sponsoring van prachtige producten en activiteiten voor de veiling en de ouders en bekenden die hielpen met de voorbereiding en veel op de markt kochten, werd de markt een groot succes!