Terug naar overzicht

Positief coachen, hoe doe je dat?

22-04-2024
RLS-Ouderraad organiseert een thema-avond positief coachen voor ouders van alle leerlingen.

In de theatervoorstelling ‘Wat is dit nou??!!’, dinsdag 28 mei op het Rijnlands Lyceum in Sassenheim, laat Ewald van Kouwen zien hoe je positief blijft naar je kinderen. De RLS-Ouderraad nodigt alle ouders uit voor deze informatieve voorstelling over positief coachen. De voorstelling is interessant voor ouders van kinderen in alle leeftijden. 

Het gebeurt ons allemaal, onbewust en onbedoeld. Als het even spannend wordt, hebben we de neiging om vooral te kijken naar wat er niet goed gaat. Ook hameren we dan voortdurend op resultaten. Maar uit jarenlang wetenschappelijk onderzoek blijkt dat juist dan plezier en zelfvertrouwen cruciaal zijn. Hoe kun je positief blijven, ook als je vermoeid of geïrriteerd bent? Daarover gaat deze informatieve voorstelling!  

Ewald van Kouwen is als communicatiedeskundige gespecialiseerd in positieve psychologie. Sinds 2008 is Ewald aanvoerder van Positief Coachen, een beweging van maatschappelijk betrokken professionals die willen helpen om een positief klimaat in de sport en in het onderwijs te creëren.

U bent van harte welkom.

Meld u hier aan

Dinsdag 28 mei 
Aanvang 19:30 (75 minuten) 
Locatie: Rijnlands Lyceum Sassenheim, van Alkemadelaan 2. 

Wij hopen u op 28 mei te zien!