Wat leuk dat je onze site bezoekt! Dit is vast een spannend jaar voor jou: je zit in groep 8 en je moet kiezen naar welke middelbare school je gaat. Of het RLS iets voor jou is? We vertellen je graag wat meer over onze school.

Op het RLS is iedereen met een mavo- (vmbo TL), havo- of vwo-advies welkom. We zijn een gezellige school met veel (extra) mogelijkheden. We vinden het belangrijk om jou te helpen om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Welke talenten dat zijn is voor iedereen anders, want iedereen is uniek. Wij bieden flexibel onderwijs dat hierbij past. Open your future is onze slogan. Daaruit blijkt onze overtuiging dat je op onze school zelf én samen bouwt aan een goede toekomst.

Zoek je extra uitdaging? Je vindt het op het RLS! Bijvoorbeeld met onze extra lessen (leerlijnen) op het gebied van sport en kunst en cultuur, met de masterclasses of in onze tweetalige klassen.

Spreekt je dit aan? Bekijk dan ook zeker de andere pagina's van groep 8, je vindt die onder het gele kopje bovenaan deze pagina.

En neem hier alvast een kijkje, onze leerlingen nemen je mee de school in.

Wil je ons beter leren kennen? Kom langs of neem alvast een kijkje in de school via onze 3D-tour.

Heb je vragen, stel ze gerust Dhr. B. Lürsen (b.lursen@rijnlandslyceum-rls.nl) of bel naar 0252 243070.