Wat leuk dat je onze site bezoekt! Dit is vast een spannend jaar voor jou: je zit in groep 8 en je moet kiezen naar welke middelbare school je gaat. Of het RLS iets voor jou is? We vertellen je graag wat meer over onze school.

Op het RLS is iedereen met een mavo- (vmbo TL), havo- of vwo-advies welkom. We zijn een gezellige school met veel (extra) mogelijkheden. We vinden het belangrijk om jou te helpen om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Welke talenten dat zijn is voor iedereen anders, want iedereen is uniek. Wij bieden flexibel onderwijs dat hierbij past. Open your future is onze slogan. Daaruit blijkt onze overtuiging dat je op onze school zelf én samen bouwt aan een goede toekomst.

Zoek je extra uitdaging? Je vindt het op het RLS! Bijvoorbeeld met onze extra lessen (leerlijnen) op het gebied van sport en kunst en cultuur, met de masterclasses of in onze tweetalige klassen.

Neem hier alvast een kijkje, onze leerlingen leiden je rond in de school, ook met onze 3D-tour krijg je een indruk van onze school. Ook kun je natuurlijk zelf op school langs komen:

  • 3 november met je klas op RLS-Experience (je juf of meester schrijft je klas in)
  • 14 januari op de Open dag
  • 17 januari op onze informatieavond over de reguliere brugklas en leerlijn Sport of Expressie
  • 25 januari op RLS-Discover (daar kun je jezelf tegen die tijd voor inschrijven)
  • 31 januari op de informatieavond over tweetalig onderwijs

Spreekt dit je aan, wil je meer weten of heb je vragen?
Neem dan contact op met de afdelingsleider van klas 1, Bas Lürsen (b.lursen@rijnlandslyceum-rls.nl) of bel naar 0252 243070.