Op het RLS gaan samen leren en samen leuke en gezellige dingen ondernemen heel goed samen. Reizen, sporten, feesten… ook deze activiteiten horen bij school!

Ontdek de wereld!

Op reis doe je de hele dag nieuwe ervaringen op. Daar leer je veel van. Over jezelf en anderen. Natuurlijk spreek je die andere taal niet perfect. Maar het is leuk om te proberen. En hoe mooi is het als je de mensen om je heen dan toch begrijpt … en zij jou? Elke leerling gaat tijdens zijn schoolcarrière één keer naar het buitenland om ook echt over de grens te kijken. Waar de reis naartoe gaat lees je onder Internationalisering.

Waar is het feestje?

De Culturele Avond, Valentijn, Quiznight, de Sinterklaasshow en niet te vergeten: de schoolfeesten! Leerlingen van de leerlingenvereniging en de technische commissie tekenen ervoor. Een bloeiende leerlingenvereniging zorgt onder leiding van docenten voor verschillende spetterende activiteiten.

Lekker sporten

Lekker sporten en als het even kan ook nog een prijs meepakken. Dat kan op onze gezellige sporttoernooien. Daarnaast kan iedereen deelnemen aan de activiteiten die de sportcommissie organiseert zoals hockey, rugby, schaatsen, hardlopen en korfbal.